Wednesday, July 28, 2010

aku ke bersalah?

Posted by yong sopiah at 2:06 AM
Reactions: 
0 comments
jam 5:06 pm aku sampai kat umah...balik sekolah tadi kul 2:00, mungkin aku yg salah dgr agaknya....i'm wasting my time almost 2 hours....dah la ari nie aku x sihat...ya allah tabahkan hati hambamu ini....so sapa yg patut di salahkan....

nape x cakap awal2...atau dah ckp awal2 tapi aku x dgr time tu....why i must waste my time...banyak gi keje yg aku lum siap...nape nak abiskn duit minyak drive ke sana....

aku kan dah janji x mau nagis lagi....x mau menyusahkan diri aku dgn benda2 yg hanya menyebabkan mood aku ko...

so? apa resultnya? ...apa aku kena buat...? off tel? ignore any call?...until when? sedangkan kita marah mcm mana pun tapi kalo org sana buat x tau je apa kita boleh buat...nak tunggu di pujuk?

tapi aku tau...i'm not that type of person yg simpan dendam...

minggu sibuk....

Posted by yong sopiah at 12:10 AM
Reactions: 
0 comments
minggu nie mmg agak sibuk...adus...banyak nyer keje yg x settle yg di tangguh2kn...nape la aku leh jadi mcm 2...kekdg x leh nak focus la...tapi kalo dah dok dpn komputer insyallah leh siap semua laporn yg dikehendaki...and the important thing is my printer ink need to by a new one....minggu nie ingat nak g kl tapi.....?

Saturday, July 3, 2010

Baru belajar...

Posted by yong sopiah at 5:41 AM
Reactions: 
0 comments
Erm...hari nie rehat sikit...maklumlah cuti...semalam baru nak belajar cara nak wat blog nie...mencabar gak sbb malas nak bc itu n ini...hehehehe..banyak yang aku nak kena explore waktu nak wat blog nie...bukan senang nak senang

Friday, July 2, 2010

Posted by yong sopiah at 4:27 AM
Reactions: 
0 comments
Alhamdulillah...kesyukuran di panjatkan. Ku mohon kemaafan sekiranya sepanjang hidup ini..insan yang bernama sopiah ada melakukan kesalahan dan kesilapan. sama ada di sedari atau tidak.
 

WELCOME TO MY BLOG... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei